Om Arnhild Lauveng

Fengslende og lærerike foredrag om psykisk helse

Psykolog og kliniker

Arnhild Lauveng er psykolog (UiO, 2003) og hadde tidligere diagnosen schizofreni. Hun er spesialist i klinisk samfunnspsykologi og disputerte i 2017 ved det medisinske fakultet i Oslo med doktorgraden «Å vokse som menneske – mulighet for utvikling hos voksne med alvorlige psykiske lidelser, i behandling og utdanning».

Hun har også sittet i tvangslovutvalget som leverer sin innstilling i juni 2019. Dette har gitt henne mye innsikt og kunnskap om tvangslovgivningen og et godt utgangspunkt for foredrag om dette emnet.

Arnhild Lauveng holder foredrag i Norge, Danmark og andre land og har mottatt en rekke priser – blant annet Fritt Ords Honnørpris (2008).Anerkjent forfatter

Arnhild har utgitt elleve bøker, i tillegg til artikler og bokkapitler. De to første bøkene «I morgen var jeg alltid en løve» og «Unyttig som en rose», handlet om hennes egenerfaring med å ha hatt diagnosen schizofreni. Den tredje boken «Arbeidsmaur med gipset hjerte» handler om arbeidsliv og psykisk helse. Den fjerde «Noe mye mer annet – om ungdom og psykisk helse», er en bok for ungdom om psykisk helse og psykiske vansker.

I tillegg har hun gitt ut syv billedbøker for barn om følelser – Jenny og Jakob serien. Den første boken, «I morgen var jeg alltid en løve» er oversatt til 13 språk, og også flere andre bøker er oversatt til en rekke språk. Arnhild Lauveng foredrag kan holdes på norsk og engelsk, eventuelt med oversettelse til andre språk.

Kontakt og booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Arnhild Lauveng gjennom Athenas - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og annet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.